Moet ik geld op mijn account storten om te beginnen met handelen?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Zodra u de app heeft gedownload, kunt u zich aanmelden, uw account verifiëren en activeren. Om te kunnen handelen moet u echter geld op uw account storten. U kunt beginnen met het minimale stortingsbedrag voordat u grootschalige investeringen doet.

U kunt ook eerst oefenen met onze demo-account waar u met een onbeperkt virtueel saldo kunt handelen.

Artikelen in deze sectie