Vastavalt kehtivale protseduurile on ainus hetk, mil näete oma API-võtit, selle loomise ajal. Pärast seda on see alati varjatud.
Kui olete oma API-võtme kaotanud või ei salvestanud seda, peate looma uue võtme ja veenduma, et salvestate selle turvalisse kohta.