Skal jeg indsætte penge for at aktivere min konto og begynde at handle?

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning
Så snart du har downloadet appen, kan du logge på, bekræfte din konto og aktivere den. Men for at kunne handle skal du dog først indsætte penge på din konto. Inden du begynder at foretage store investeringer, kan du starte med et minimumsindskud.

Alternativt kan du øve dig i at handle med vores demokonto, hvor du kan bruge ubegrænsede mængder virtuelle penge.

Artikler i denne sektion