Podle stávajícího postupu je jediný okamžik, kdy můžete vidět svůj API klíč, během jeho vytváření. Poté bude vždy maskován.
V případě, že jste svůj API klíč ztratili nebo si jej neuložili, budete muset vytvořit nový a zajistit, že nový klíč uložíte na bezpečné místo.